Nelonen Pro mukana kaikilla miesten Superpesiksen välieräkierroksilla ja loppuotteluissa

15.8.2014

Pesäpallon ennätyksellinen ruutunäkyvyys huipentuu kauden ratkaisuotteluihin. Nelonen Media on mukana miesten Superpesiksen kahden puolivälieräottelun jälkeen kaikilla välieräkierroksilla ja loppuotteluissa.

Nelonen Pron katsojille on tarjolla erityinen ilouutinen. Ensi torstaista lähtien kaikki televisioitavat ottelut nähdään sekä Nelonen Pro –kanavilla että Ruutu-palvelussa.

 

Pelaavat joukkueet julkaistaan vaiheittain, sillä tavoitteena on tarjota katsojille kaikkein mielenkiintoisimmat jännitysnäytelmät.

– Tämä on iso uudistus ja hieno uudistus. Pesäpallosta ei ole koskaan lähetetty näin suurta määrää välierä- ja loppuotteluita, Nelonen Pron kanavapäällikkö Jorma Paakkari toteaa.

 

– Tähän asti olemme olleet oikein tyytyväisiä pesäpallon ottelulähetyksiin. Kokonaisuus on toiminut hyvin ja suunnitelmallisesti, joten haluammekin tarjota katsojille kauden huipennuksen mahdollisimman kattavasti. Kauden ottelumäärä nousee jopa 40–50 ottelun väliin. Se on historiallinen määrä, josta on hyvä jatkaa eteenpäin ja kohti tulevaakin vuotta, Paakkari jatkaa.

 

Heti puolivälierävaiheeseen kohdistuu Superpesiksessä suuri mielenkiinto. Ennen runkosarjan päätöskierrosta sijojen 4-7 joukkueet ovat kahden pisteen sisällä, joten varsinkaan keskipalkin keskinäisistä välienselvittelyistä ei jännitystä ja dramatiikkaa puutu.

 

Pudotuspelihuumaan päästään Ruutu-palvelussa toisen puolivälieräottelun myötä tiistaina. Sekä Nelonen Pro –kanavat että Ruutu-palvelu ovat mukana puolivälierien kolmannella kierroksella, välierien kaikkina ottelupäivinä sekä kaikissa loppuotteluissa.

 

Superpesiksen välierät on tällä kaudella porrastettu. Runkosarjassa parhaiten sijoittunut aloittaa kotonaan tiistaina 26.8. ja toiseksi paras keskiviikkona 27.8. Ottelupäiviä on parhaimmillaan jopa kahdeksan.

 

Suomen mestaruus ratkeaa kahden tai kolmen viikonlopun aikana alkaen lauantaina 6.9. Mestari on selvillä viimeistään 20.9.