Kainuun pesisseuroille

19.3.2015

Sotkamon SuperJymyn pelaajat haluavat jälleen jalkautua ja tulla luoksesi. Viime kevään teema koulukierroksella oli kiusaaminen, nyt tarjolla on jotain muuta ja uutta.

SuperJymyn pelaajat ovat seurasi ja kuntasi koulujen käytettävissä 22.-24.4. ja 27.-29.4.  Toimi näin:

1. Sovi koulun rehtorin kanssa, milloin oppilaat saadaan yhteen esimerkiksi liikuntasaliin (vaikka 2-3 tilaisuutta/koulu). SuperJymy tulee kahden pelaajan voimin paikalle ja vastaa tilaisuuden ohjelmasta

2. Sovi sen jälkeen aikataulusta 26.3. mennessä SuperJymyn markkinointipäällikkö Inga Ärnforsin kanssa (puh. 040-757 5522 tai inga@superjymy.fi).

3. Valmistele oman seurasi puolesta esite esim. pesiskoulun avajaistapahtumasta ja muusta kesätoiminnasta ja pyydä pari edustajaa seurastasi mukaan esittelemään seurasi toimintaa ja jakamaan oppilaille esitteitä.

4. Kirjaa järjestetyt tapahtumat eli aika ja osanottajamäärät ja tee koulukierroksen tapahtumista seurasi osalta yhteenveto Kainuun Pesikselle allekirjoittaneelle. PPL:lle ja Kainuun Pesikselle on tärkeää saada kaikki luvut kirjoihin!

Pannaan tuulta purjeisiin ja puhalletaan pesishenki kainuulaisiiin tyttöihin ja poikiaan. 14.5. se superpesiskausi taas Sotkamossa alkaa!

Kainuun Pesiksen puolesta

Jorma Säkkinen