KPK ja SuperJymy yhdessä koulukierroksella

23.4.2015

Kajaanilaisen Soidinsuon koulun oppilaat olivat innolla mukana, kun KPK ja SuperJymy kertoilivat heille kuulumisiaan.​
KPK:n pesiskerhon vetäjät Amanda Löfgren (vas.) ja Oona Markkanen auttoivat viestikisan järjestelyissä.
​Sulkapallon viestikisa päättyi palkintojenjakoon ja raikuviiin Eläköön-huuhtoihin, jakana Niilo Piiponniemi.

Kajaanin Pallokerho ja Sotkamon SuperJymy aloittivat yhteisen pesiksen markkinointikierroksen kouluissa keskiviikkona Soidinsuon koululta. Perjantaina vuorossa on Kätönlahden koulu.

SuperJymyn teemana koulukierroksilla on urheilijanuoren terveellinen aamupala. Malliaamiaisen videoesitykseen kattoivat Immo ja Kosti Rautiainen kajaanilaisessa Kuluntalahden koulussa pidetyssä tilaisuudessa.

"Jotta jaksaa koulussa ja harrastuksissa, on tärkeää syödä tukevasti ja oikeita ravintoaineita heti aamiaisella", he esityksessään korostivat.

Livenä asiaa olivat Soidinsuolla kertomassa SuperJymyn Niilo Piiponniemi ja Sotkamosta Viinijärven Urheilijoiden naisten superpesisjoukkueeseen siirtynyt Lauta Määttä.

KPK:n toimintaa ja pesiskoulua Soidinsuon oppilaille puolestaan esittelivät seuran puheenjohtaja Jorma Säkkinen ja pesiskerhon vetäjät Amanda Löfgren ja Oona Markkanen.

Koululaiset pääsivät vauhtiin ja ääneen, kun heille järjestettiin sulkapallon heittoviesti.

KPK kutsui esittelytilaisuuden päätteeksi kaikki tytöt ja pojat seuran 11.5. alkavaan pesiskouluun ja 16.5. naisten ykköspesiksen avausotteluun KPK-Köyliö. Ottelukutsu vahvistettiin jakamalla koulun kaikille oppilaille pääsyliput sarja-avaukseen.

SuperJymyn ja KPK:n yhteinen esiintyminen Kajaanissa kahdella koululla on osa Kainuun Pesiksen ja Jymyn yhteistä pesiksen markkinointikierrosta. Sotkamossa se alkoi keskiviikkona Kontionjoen koululta ja jatkuu ensi viikkoon, jolloin myös Suomussalmen ja Paltamon koululaiset saavat kuulla terveiset pesiksen huipulta.

Koulukiertueen aikataulu:

Ke 22.4. Kajaani Soidinsuo, mukana superpesispelaajat Niilo Piiponniemi ja Laura Määttä, KPK Amanda Löfgren ja Oona Markkanen

Ke 22.4. Sotkamo Kontinjoen koulu, Niko Korhonen ja Topi Korhonen

To 23.4. Sotkamo Pohjavaaran koulu, Immo Rautiainen ja Markus Tuikka

To 23.4. Sotkamo Salmelan koulu, Jani Komulainen ja Kosti Rautiainen

Pe 24.4. Kajaani Kätönlahden koulu, Niilo Piiponniemi ja Laura Määttä, KPK Amanda Löfgren ja Oona Markkanen

Ti 28.4. Sotkamo Leivolan koulu, Toni Kohonen ja Roope Korhonen

Ti 28.4. Sotkamo Naapurinvaaran koulu, Antti Hartikainen ja Veikko Vartiainen