KPK hakee kainuulaisen pesiksen seuratoiminnan kehittäjää

9.6.2015

Kajaanin Pallokerho hakee opetusministeriöltä saamansa hankerahan turvin määräaikaista seuratoiminnan kehittäjää yhteistyössä muiden kainuulaisten seurojen kanssa. Hankkeessa mukana olevat seurat ovat Kuhmon Kiva-Pesis, Paltamon Urheilijat, Sotkamon Jymy-Pesis, Suomussalmen Rasti ja Vuokatin Veto sekä tukiverkostona Kainuun Liikunta. Sotkamon urheilulukio ja Vuokatin urheiluakatemia.

Seuratyöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. lasten pesiskoulujen, leirien ja matalan kynnyksen pesisturnausten organisointi yhteistyössä seurojen kanssa, ohjaaja- ja vetäjäkoulutuksen järjestäminen, nuorten ryhmien valmennuksen tukeminen, seuratason koulutus sekä osallistuminen valtakunnallisen tenavaleirin 2017 valmisteluihin. Tavoitteena on kokonaisuudessaan lasten ja nuorten pesisharrastuksen lisääminen Kainuussa ja uusien seurojen mukaan saaminen toimintaan. Työ vaatii oma-aloitteisuutta ja lajituntemusta sekä liikunta-alan koulutusta. Ajokortti ja valmius iltatöihin ovat välttämättömiä. Työpaikka on Kajaani.

Vapaamuotoiset hakemukset suosituksineen ja palkkatoivomuksineen 10.8.mennessä sähköpostilla osoitteeseen: timo.mannermaa@kainuunliikunta.fi. Aikaisemmin lähetetyt hakemukset otetaan huomioon. Työsuhde alkaa 1.9. ja on määräaikainen 31.5. 2016 asti, mutta tavoitteena jatkaa sitä ainakin 31.5. 2017 asti kestäväksi.

Lisätietoja:
KPK:n puheenjohtaja Jorma Säkkinen 050-551 1160, sähköposti jorma.sakkinen@gmail.com ja Kainuun Liikunnan seurakehittäjä Tuomas Karjalainen , 044-532 5919, sähköposti tuomas.karjalainen@kainuunliikunta.fi.