KPK/Vuokatin D-tytöille leirimestaruus Raumalla

8.7.2016

Kajaanin Pallokerhon ja Vuokatin Vedon yhteinen alle 14-vuotiaiden D-tyttöjen joukkue pääsi juhlimaan pelisarjan finaalin voittoa ja leirimestaruutta Raumalla perjantaina päättyneellä pesäpallon valtakunnallisella nuorten suurleirillä. Leirille osallistui yhteensä 112 joukkuetta, joista tyttöjen pelisarjaan 36.

KPK/Vuokatti selviytyi finaaliin voittamalla perjantaiaamun välieräottelussa Pattijoen 16-12. Finaalivastustaja iltapäivällä  oli Jalasjärven Jalas. KPK/Vuokatti voitti joukkueen jo loppusarjan viimeisessä ottelussaan 8-7 ja uudelleen finaalissa, nyt juoksuin 10-8.
 

Finaaliottelu oli äärimmäisen tiukka, sillä KPK/Vuokatti tuli viiden vuoroparin pelissä viimeiselle tasoittavalle sisävuorolle juoksun tappioasemassa. 8-8-tasoitus tuli ensin harhaheitolla ja voittojuoksut Juulia Eerolan ja Salla Tegelbergin lyönneillä.
 

KPK/Vuokatin yhdistelmäjoukkue loppuottelussa lyöntijärjestyksessä: Elisa Mattila, Veera Kaipainen, Silja Hakala, Salla Tegelberg, Veera Jääskeläinen, Tiia Jokela, Juulia Eerola, Oona Mertanen, Elli Pulkkinen, Saimi Lähdetniemi, Ronja Lämsä, Sole Piirainen.

Pelinjohtajat: Minna Kettunen KPK ja Lauri Jokela Vuokatti.

Joukkueen tsemppipelaajana palkittiin Vuokatin Sole Piirainen. Pelisarjan Itä-Lännessä joukkuetta edusti KPK:n Salla Tegelberg.
 

Poikien kilpasarjassa Sotkamon Jymy voitti viimeisen päivän sijoitusottelussa Seinäjoen Maila-Jussien 03-joukkueen 12-10 ja oli 9:s. Mestaruuden voitti Vimpelin Veto. Jymyn pojista kilpasarjan Itä-Länenssä pelasivat Aapo Komulainen ja Aleksanteri Huotari, joka palkittiin myös joukkueen tsemppipelaajana.
 

Jymy oli leirillä kahdella poikajoukkueella. Kakkosjoukkue pelasi pelisarjassa ja voitti perjantain sijoitusottelussa Oulu Punainen-joukkueen 10-2 ja oli 35 joukkueen joukossa 29:s. Joukkueen tsemppipelaajana palkittiin Tuomas Haverinen ja sarjan Itä-Lännessä Sotkamoa edusti Konsta Piirainen.