Kainuun Pesis ja Osuuskauppa Maakunta yhteistyöhön

23.2.2017 klo 16:30

Kainuun Pesis ja Osuuskauppa Maakunta ovat solmineet yhteistyösopimuksen lyöntiverkkojen hankkimiseksi osana Kainuun Pesiksen seuratoiminnan kehittämishanketta

Osuuskauppa Maakunta haluaa kehittää kotiseutuaan ja luoda edellytyksiä kainuulaisten ihmisten hyväksi, joten tavoitteet kohtasivat hyvin Kainuun Pesiksen hankkeen tavoitteiden kanssa, sillä Kainuun Pesis keskittyy hankkeessaan lasten ja nuorten pesäpallon matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksien luomiseen ja vahvistamiseen Kainuussa. Lyöntiverkot ovat samalla myös luonnollista jatkumoa viime vuonna jaetuille (40kpl) SuperParkin ja Loisteen syöttölautasille.

Kainuun Pesis haluaa jaetuilla lyöntiverkoilla osoittaa samalla tukeaan seuroille seuratoiminnan ja olosuhteiden kehittämiseksi, jota lyöntiverkot ovat omiaan tukemaan. Tämän toimenpiteen uskotaan erityisesti tukevan tärkeintä yhteistä tavoitettamme eli harrastajamäärien lisäämistä Kainuussa.

Viisi lyöntiverkkoa tulevat Vaasasta Björkön Paulatehdas Oy:ltä ja ne asennetaan Kajaaniin, Suomussalmelle, Kuhmoon, Paltamoon ja Sotkamoon kevään mittaan.