Kainuun Pesiksen kevätparlamentti ja kevätkokous 2.4 Vuokatissa

20.3.2017

Kainuun Pesis pitää kevätparlamentin ja kevätkokouksen 2.4 klo.12-16 Vuokatin Urheiluopistolla Messin-kokoustiloissa.

Kevätparlamentissa puhujina ovat Suomen Pesäpalloliiton Oulun seudun seurakehittäjä Mika Härkin, Karhun Vesa Tervo ja KPK:n Superpesispelaaja Essi Saastamoinen.

Mika Härkin kertoo tämänhetkisestä työstään PPL:ssä ja myös syksyn suunnitelmistaan, kun Kainuun alue siirtyy hänen vastuulleen 1.10 alkaen. Vesa Tervo tulee puolestaan esittelemään Karhun pesisvälineitä ja erityisesti kertomaan siitä, kuinka löytää sopivat välineet  junioripelaajalle. Essi Saastamoinen täydentää kolmikon aiheellaan "Sosiaalinen media osana urheiluseuran markkinointiviestintää".

Tervetuloa paikalle kaikkien kainuulaisten pesäpalloseurojen johtokuntien edustajat ja myös muut pesäpallon seuratoimijat Vuokattiin! Paikan päällä myös kahvitarjoilu!