Kainuun koulut valtaa keväällä "100 laadukasta pesissyöttöä"

28.3.2017

Suomi 100 -vuoden teemaan pohjautuen Kainuun Pesis järjestää kampanjan "100 laadukasta pesissyöttöä" kaikille Kainuun alakouluille 2.-4.5. – Kainuun Pesis haluaa olla vahvistamassa pesäpallo- ja syöttökulttuuria kainuulaisissa kouluissa. "Kunnianhimoisena tavoitteenamme on saada jokaiselle kainuulaiselle alakoululapselle 100 oikeaa pesissyöttöä kampanjan aikana", Kainuun Pesiksen seuratoiminnan kehittäjä Teemu Huhtakangas kertoo.

100 laadukasta pesissyöttöä on suunnattu alaluokkien oppilaille ja siihen osallistutaan luokittain. Yksittäiset oppilaat eivät kisaile toisiaan vastaan, vaan jokaisen oppilaan rooli luokassa on tärkeä.

– Luokan ja koulun yhteisen tavoitteen saavuttaminen tiivistää yhteishenkeä ja lisää viihtyvyyttä kevään viimeisiin viikkoihin. Luokan onnistuneet pesissyötöt kampanjan aikana kehittävät syöttötaitoa hauskalla tavalla ja tuovat myös mukavaa pesiskipinää kevään koulupesistunneille, Kainuun Pesiksen Teemu Huhtakangas huomauttaa.

Kampanjaan osallistuva luokka saa tuloskortin pesissyöttöjen merkkausta varten. Onnistuneita suorituksia merkitään niin kavereiden kanssa kuin yksin syötellessä ja millä tahansa pallolla. Syötön on noustava metri pään yläpuolelle ja osuttava lautaselle tai kuvitteelliselle sellaiselle.

Ilmoita luokkasi mukaan sähköpostitse 27.4. mennessä osoitteeseen kainuunpesis(ät)gmail.com. Palkintoina arvotaan pääsylippuja Vuokatin Angry Birds Activity Parkiin, Karhu Pesiksen tuotteita sekä Loisteen syöttölautasia.

Koulukiertue teemalla ”100 laadukasta pesissyöttöä”

Kainuun Pesis järjestää Sotkamon SuperJymyn ja Kajaanin Pallokerhon kanssa myös koulukiertueen, joka pohjautuu ajatukseen 100 laadukasta pesissyöttöä. Koulukiertueen aikataulu on seuraava:

18.4. Kajaanin Teppanan koulu
19.4. Kuhmon Kontion koulu