Team SuperParkin leirijoukkueet mukana Sotkamon Tenavaleirillä

11.4.2017

Team SuperPark (SuperPark, Noname, Karhu) ja Kainuun Pesis tarjoavat Sotkamon Tenavaleirille uuden osallistumistavan lasten ja nuorten liikkumiseen. Pesäpalloleirit ovat lasten ja nuorten urheiluharrastuksen tähtihetkiä, ja valtavaan kysyntään on nyt tarjolla Team SuperParkin leirijoukkueet, jotka antavat 10-13-vuotiaille tytöille ja pojille mahdollisuuden kokea pesäpalloelämyksen Sotkamossa 9.-14.7.

Kainuun Pesis haluaa olla yhteistyötahojen kanssa luomassa toimintamallia, jossa lisätään lasten harrastamismahdollisuuksia pesäpallossa ja vapaa-ajalla. Yhtenä konkreettisena keinona on tarjota Team SuperParkin leirijoukkueeet niille kainuulaisille (10-13v) junioripesäpallon harrastajille, joilla ei ole omaa joukkuetta Tenavaleirille (Hyrynsalmi, Ristijärvi, Puolanka, Jormua, Paltamo, Vuokatti, Sotkamo, Suomussalmi, Kajaani, Kuhmo)

"Team SuperParkin leirijoukkueet antavat erityisesti mahdollisuuden niille kainuulaisille junioripesäpallon harrastajille, joilla ei ole omaa joukkuetta paikkakunnalla, mutta myös niille lapsille, jotka haluavat aloittaa pesäpallon uutena harrastuksena", taustoittaa Kainuun Pesiksen seuratoiminnan kehittäjä Teemu Huhtakangas.

Poikien ja tyttöjen Team SuperPark-joukkueet osallistuvat Sotkamon Tenavaleirin pelisarjaan 13 pelaajan joukkueissa. Mukana valmennuksessa ja joukkueiden taustatiimissä on entisiä ja nykyisiä Superpesispelaajia Sotkamosta ja Kajaanista.

Team SuperPark -paketti sisältää:

- Nonamen tekemät Team SuperParkin peliasun (peliliivi,-housut, aluspaita) käyttöön leirin ajaksi

- Karhun pesäpallovälineitä käyttöön leirin ajaksi

-SuperPark-päivän ennen leiriä Vuokatin SuperParkissa Superpesispelaajien kanssa + Team SuperPark -pelaajien vanhemmille infotilaisuus

- Leiripassin (arvo 183 €) sisältäen koulumajoituksem, ruokailut (sunnuntai-perjantai), leirimitalin, väh.10-ottelua, leiridiscon, leirituotteen, leirin Itä-Länsi-tapahtumat, leirin avajaiset, miesten Superpesistä Sotkamo - Pattijoki ja Team SuperPark -joukkueiden juoksu kiilaan joukkueiden kanssa, leiriottelun Sotkamo - Hyvinkää.

- juniorilisenssin (kilpailulupa ja Sporttiturva = 38 €)

- SuperPark-lippiksen, t-paidan ja juomapullon

- Superpesispelaajien leirivalmennuksen

Hinta 249 €/ Team SuperPark-pelaaja

Sitova ilmoittautuminen sähköpostilla

kainuunpesis@gmail.com 25.4. mennessä ja lisätietoja Team SuperParkista Kainuun Pesiksen seuratoiminnan kehittäjältä Teemu Huhtakankaalta 0442361950.

Ilmoita sähköpostilla osallistuvan lapsen nimi, syntymäaika, huoltajan nimi, huoltajan osoite, huoltajan puhelinnumero, huoltajan sähköposti, lapsen ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot, muut lisätiedot (sairaudet, lääkitykset)

#TeamSuperPark #SuperTenavat #tenavaleiri2017