Leirikesä tuonut kainuulaisille juniorijoukkueille menestystä ja kehitystä

28.7.2017

SoJyn D-pojille mestaruus
SoJyn D-pojille mestaruus
Pronssia Jymyn E-tytöille
Pronssia Jymyn E-tytöille
Team SuperPark ekan voiton jälkeen
Team SuperPark ekan voiton jälkeen

Päättyneet ja meneillään olevat valtakunnalliset pesäpalloleirit ovat tuoneet Kainuuseen menestystä ja uusia juniorijoukkueita. Sotkamon Jymyn E-tytöt nappasivat kilpasarjan pronssin Tenavaleiriltä ja Jymyn D-pojat kilpasarjan kultaa. Tenavaleirillä nähtiin myös uusia kainuulaisjoukkueita, kun Suomussalmen Rasti ja Team SuperPark pojat osallistuivat Sotkamon Tenavaleirin pelisarjaan.

Kainuussa järjestettiin pitkästä aikaa valtakunnallinen Tenavaleiri, kun Sotkamo isännöi 9-14.7 114 joukkueen leirin. Sotkamon Tenavaleiri järjestelyineen sujui mainiosti, vaikka nuoria ihmisiä vilisevä leiriorganisaatio sai venyä parhaimpaansa ja Itä-Lännet peruttiin sadepäivän takia. Tarkemmin Tenavaleiri menoon pääset tutustumaan linkin videoista: http://www.pesis.fi/?x18668=31184424

Leirin pelillinen menestys kainuulaisittain osui parhaiten Sotkamon Jymyn E-tytöille, jotka nappasivat historiallisen kilpasarja pronssin. Pronssimitalit olivat kautta aikain ensimmäiset voitetut mitalit Sotkamon Jymyn tytöille.

Kainuulaisen seurakehitystyön näkyvimmät kehitysaskeleet nähtiin kuitenkin Suomussalmen Rasti ja Team SuperPark joukkueiden kohdalta. Molemmat E-poikien joukkueet saatiin uutena kokoon kevään ja kesän aikana ja täten kainuulainen poikajunioripolku sai uutta tuulta alleen. Rasti pojat kerättiin suomussalmelaisista ja Team SuperPark mm. Kajaanista, Paltamosta ja Kuhmosta.

Team SuperParkin, Suomussalmen Rastin ja muiden kainuulaisten E-juniorijoukkueiden tarkempiin tuloksiin ja tarinoihin voit tutustua alta olevista linkeistä:

Jymy E-tytöt: https://www.facebook.com/SotkamonJymyETytot/   https://pesistulospalvelu.tuloksia.fi/joukkuehistoria/6494

Jymy E-pojat violetti: https://pesistulospalvelu.tuloksia.fi/joukkuehistoria/6524

SuRa E-pojat: https://pesistulospalvelu.tuloksia.fi/joukkuehistoria/6498

Team SuperPark E-pojat: https://pesistulospalvelu.tuloksia.fi/joukkuehistoria/6550

https://perttuhautalablog.wordpress.com/ -Team SuperParkin pelinjohtaja leirimietteet

Jymy E-pojat oranssi: https://pesistulospalvelu.tuloksia.fi/joukkuehistoria/6538

KPK E-tytöt: https://pesistulospalvelu.tuloksia.fi/joukkuehistoria/6523

--------------

Turussa päättynyt Suurleiri oli poikien kilpasarja puolella Jymyn D-poikien juhlaa, kun leirillä voittamaton Jymy marssi ylivoimaiseen mestaruuteen -> http://www.pesis.fi/?x18668=31355181  https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/6567

Jymyn D-poikien pelisarja joukkue sijoittui 28:ksi https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/6576

KPK:n D-tytöt pääsivät puolestaan maistamaan menestystä pelisarjan puolella, kun joukkue sijoittui kolmenneksi. https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/6701   http://www.kajaaninpallokerho.net/index.php/joukkueet/d-tytot/280-d-tytoille-pronssia-kovan-taistelun-jalkeen

------

Kohta päättyvällä Oulun Nuorisoleirillä nähdään myös kainuulaisjoukkueita ja heidän edesottamuksia ja tuloksia pääset seuraamaan alta olevista linkeistä. Samoin löydät linkit kohta alkavasta Haminan Naperoleiristä.

SoJy C-pojat: https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/6583

KPK C-tytöt: https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/6613

https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/6591

http://www.kajaaninpallokerho.net/index.php/joukkueet/c-tytot/283-kpk-taistelee-sm-mitaleista

 

Sojy F-pojat: https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/6447

SoJy F-tytöt: https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/6383

SoJy G-pojat: https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/6310