Sotkamon Jymy-Pesis hakee valmennuspäällikköä

28.6.2007

Sotkamon Jymy-Pesis ry hakee valmennuspäällikköä aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Haemme oma-aloitteista, ammattitaitoista ja innostunutta osaajaa tiimimme jäseneksi.

Valmennuspäällikkö aloittaa tehtävässään syksyllä 2007 ja sopimus kestää alustavasti 30.9.2008 saakka. Työaika noin 40 tuntia viikossa.

Valmennuspäällikön päävastuualueet
- Urheilulukiovalmennus

- Training camp valmennus

- Sotkamon Jymyn A- ja B - poikien sekä suomensarjan valmennus ja pelinjohtaminen

- Seuran sisäinen valmentajakoulutus ja valmentajavalintojen tekeminen
- pelaajatarkkailu ja pelaajavalintojen tekeminen
- yhteistyö SuperJymyn valmennustiimin kanssa

Vapaamuotoiset hakemukset, joista pitää käydä ilmi hakijan koulutus, valmennustoiminta pesäpallossa ja mahdollisesti muiden urheilulajien parissa, saavutukset valmentajana, valmentajakoulutus, aikaisempi työhistoria sekä palkkatoive pyydetään toimittamaan viimeistään 31.7.2007 mennessä. Mahdollisiin  tiedusteluihin ja kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Pekka Lukkari.

Hakemukset toimitetaan joko postitse tai sähköpostitse maininnalla ”valmennuspäällikkö”.

Sotkamon Jymy-Pesis ry
Keskuskatu 3