Ilmoittautuminen suurleirille 2008

20.2.2008

Ilmoittautuminen nuorten suurleirille on alkanut maanantaina 18.2.2008.

Kajaanin Pallokerho ja Kajaanin kaupunki toivottavat alle 14-vuotiaiden D-tyttöjen ja poikien joukkueet tervetulleiksi pesäpallon nuorten suurleirille 2008 Kajaaniin.

Leiri järjestetään 13.-18.7. eli poikkeuksellisesti sunnuntaista perjantaihin. Tämä johtuu mm. siitä, että C16-vuotiaiden nuorisoleiri starttaa Turussa heti perään sunnuntaina 20.7.

KPK ja Kajaanin kaupunki toimivat suurleirin isäntinä kolmannen kerran. Tavoitteena on järjestää jälleen kesän laadukkain pesisleiri. Eli aurinko paistaa joka päivä, ruoka on maittavaa ja sitä on jonottamatta riittävästi saatavilla ja ottelut ovat viimeisen päälle jännittäviä.

Nuorten suurleirille odotetaan reilua 100 joukkuetta. Pelaajat, pelinjohtajat, valmentajat, huoltajat, nuorisotuomarit ja taustajoukot yhteen laskien Kajaanissa on leiriviikon aikana reilut 2.000 vierasta.

LEIRIN YHTEYSTIEDOT

Kajaanin Pallokerhon toimisto

Puhelin 08 – 6130 915 auki päivisin kello 11.00-15.30 (toistaiseksi)

Osoite: Kehräämöntie 7   87400 Kajaani

Sähköpostiosoite: kpk@kainuu.com

Uudet kotisivut 1.2. lähtien:   http://www.kajaaninpallokerho.net/

Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja:

Jorma Säkkinen

Puhelin: 050 – 551 1160

Sähköposti: jorma.sakkinen@elisanet.fi

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Leirille mahtuu enintään 112 joukkuetta. Joukkueet otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirillä pelataan ottelut neljässä eri sarjassa:

• pojat kilpasarja                             enintään 32 joukkuetta
  • tytöt kilpasarja                              enintään 32 joukkuetta
  • pojat pelisarja                               enintään 24 joukkuetta
  • tytöt pelisarja                                enintään 24 joukkuetta

Seura ja joukkue valitsevat itse, mihin sarjaan ilmoittautuvat. Leirin järjestäjä pidättää itsellään oikeudet muuttaa sarjakiintiöitä. Esimerkiksi viime kesänä Varkaudessa pelisarjoihin tuli joukkueita enemmän kuin kilpasarjoihin, ja pelijärjestelmä piti miettiä uudelleen.

Pelisarjaan voivat ilmoittautua myös ns. sekajoukkueet, enintään kolmen eri seuran pelaajista kootut joukkueet. Seurojen nimet on mainittava ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu aikanaan suurleirin nettisivulta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella!

Ilmoittautumisessa oltava seuraavat tiedot:

1 Seuran tiedot ja joukkueen yhdyshenkilön tiedot (nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumerot

2. Joukkueen tiedot: sarja, alustava pelaaja- ja huoltajamäärä, tiedot yhdistelmäjoukkueista

3. Kuljetustarve Kajaanissa kentille (MAKSULLINEN)

4. Muut ajankohtaiset tiedot (toiveet ja odotukset).

Lopulliset nimilistat syntymäaikoinaan ja lisenssin numeroineen toimitetaan leirin alla erikseen. Ennakkoilmoittautuminen vahvistuu, kun seura/joukkue on maksanut ilmoittautumismaksuna kolmen leiripassin (137 euroa/passix3=411 euroa)  hinnan Kajaanin Pallokerhon nuorten suurleiritilille, Kainuun Osuuspankki 576003-249348.

Suurleirin passin hinnat:

• 18.2. – 23.5. 2008                     137  euroa
  • 24.5. – 13.6. 2008                     147  euroa

– ennakkoon maksettujen kolmen passin hinta vähennetään seuran lopullisesti passilaskusta. Joukkueilta perittävä kuljetusmaksu määritellään sen jälkeen, kun kuljetusta tarvitsevien joukkueiden alustava määrä on selvillä.

Leiripassin hintaan kuuluvat:

• koulumajoitus (omat patjat, makuupussi ja tyyny)
  • ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala)
  • ottelut 8-12/joukkue (säävaraus)
  • avajaiset, päättäjäiset ja leiriotteluna naisten ykköspesispeli KPK - Reisjärvi
  • Itä-Länsi-tapahtumat
  • leiridisko
  • leirimitali
  • tuomaripalvelut
  • vapaa pääsy Kajaanin kaupungin uimahalliin maanantaista perjantaihin

JPVT-TUTKINTOVELVOITE

Seuroja ja joukkueita muistutetaan jo tässä vaiheessa, että D-nuorten suurleirillä jokaisessa joukkueessa on oltava yksi valmentaja / pelinjohtaja / joukkueenjohtaja, joka on suorittanut Juniorien pesisvalmentajatutkinnon. Kopio koulutustodistuksesta on toimitettava joukkueen lopullisen pelaajalistan yhteydessä viimeistään 13.6.

TUOMARILEIRI

Suurleirille kutsutaan myös nuorisotuomareita, 12–18-vuotiaita tyttöjä ja poikia. Tuomarileiri on osanottajille ilmainen. Ilmoittautumiskaavake tuomarileirin sivulla. Alueen nuorisotuomarikouluttajat antavat lisäohjeita ja suosituksia osallistujille. Myös ensimmäiset nuorisotuomarit ovat jo ilmoittautuneet.

MAJOITUSVAIHTOEHTOJA VANHEMMILLE

Leiriorganisaatio on kartoittanut Kajaanissa leiriviikon 13.–18.7. aikana vapaana olevat hotelli- ym. majoituspaikat. Päivitetyt yhteys- ja tarjoushintatiedot leirin nettisivuille.

Leirin puolesta on tarjolla myös asuntovaunupaikkoja (sähkö) majoituskoulujen yhteydessä. Hinnat ja varausohjeet erikseen.

Kajaanissa 18.2.2008

Jorma Säkkinen