KPK valmistautuu 75-vuotisjuhliin

7.10.2008

Kajaanin Pallokerhon perustamisesta tuli 24.4. 2008 kuluneeksi 75 vuotta. Seuran syntysanat lausuttiin huhtikuussa 1933 Sissilinnassa yhteensä 50 naisen ja miehen voimin. Perustavan kokouksen koollekutsuja ja puheenjohtaja oli Jussi Kekkonen, tasavallan presidentti Urho Kekkosen veli.

KPK vietti kevään ja kesän työn merkeissä. Pelaajat urakoivat kilpailutoiminnassa ja seurajohto kannattajajoukkojen kanssa ottelujärjestelyissä ja valtakunnallisen nuorten suurleirin valmisteluissa ja läpiviemisessä.

Juhlan aika on nyt syksyllä. Seuran viralliset 75-vuotisjuhlat, pelikauden päättäjäiset ja nuorten suurleirin talkoolaisten kiitosjuhlat pidetään sunnuntaina 2.11. alkaen kello 15 Kaukametsän upeissa puitteissa, 500 hengen pääsalissa.

Juhlaan onkin nyt monta hienoa perustetta: B-tytöt voittivat ikäluokkansa superpesiksessä Suomen mestaruuden kiakkien aikojen ylivoimaisimpana joukkueena (25 ottelua/25 voittoa), muukin nuorten toiminta on saatu laajenemaan ja suurleirin järjestelyistä KPK sai erinomaiset palautteet, Vaikeista olosuhteista (satoi lähes koko leiriviikon) huolimatta Kajaanista lähti heinäkuisen peliviikon päätteeksi reilun 1.800 osanottajan tyytyväinen leirijoukko kotimatkalle.

75-vuotisjuhlia edeltää kello 13.00-14.45 onnittelujen vastaanotto Kaukametsän salin kahviotiloissa ja kello 14.00-15.00 kaikille juhlijoille leivoskahvitarjoilu. Onnittelujen aikavaraukset KPK:n toimistoon, puhelin 08-6130 915, arkipäivisin kello 10.30-15.00. Lisätietoa päivän ohjelmasta lähipäivinä erikseen.