Kainuun Pesis sarjailmoittautumiset 30.4. mennessä

15.4.2009

Kainuun Pesis järjestää viime kesän tapaan Kainuun piirin nuorten piirinmestaruussarjat tytöille ja pojille ikäluokissa 10-16 vuotta. Seurojen halutessa voidaan pelata myös B-tyttöjen ja B-poikien Kainuun piirin mestaruudesta vaikka kerrasta poikki-pelinä.

Ilmoittautumisohjeet:

Ilmoittautuminen E-D-C-B-juniorien sarjoihin päättyy 30.4. ja F-juniorien seurojen pesiskoulujen käynnistyttyä 10.5.

Sarjamaksu: 40 euroa/joukkue. Laskutetaan sarjan käynnistyttyä.

Ilmoittautumistiedot:

-          seura ja joukkue

-          pelaajien määrä tässä ikäluokassa (noin), myöhemmin nimilistat

-          joukkueen yhdyshenkilön nimi, puhelin, osoite ja sähköpostiosoite

-          sarjamaksun laskutusosoite

-          sarjaohjelmatoivomukset: 1-kertainen, 2-kertainen, turnaukset, otteluaika (aika/jaksot/vuoroparit), porrastus P-Suomen sarjojan ja leirien kanssa

Ilmoittautumiset:

-          kirjallisesti: Kainuun Pesis Kauppakatu 21 87100 Kajaani

-          sähköposti: jorma.sakkinen(a)elisanet.fi

Sarjapalaveri joukkueiden vetäjille kilpailumääräyksistä ym. toukokuun alussa.

Jokaisella pelaajalla oltava kilpailulisenssi, luettelo maksetuista lisensseistä toimitettava Kainuun Pesikselle ennen sarjan alkamista.

Jos seuralla on samassa sarjassa kaksi tai useampi joukkue, nimilistat kuhunkin joukkueeseen rekisteröitävistä pelaajista.

Palkinnot: nuorten pm-sarjoissa palkitaan kolme parasta joukkuetta pm-mitalein

Nuorten sarjojen ikäluokat kaudella 2009:

A-pojat 1988 ja myöhemmin syntyneet                             alle 21 vuotta

B-pojat 1991-1992 synt.                                                   alle 18 vuotta

C-pojat 1993-1994 synt.                                                   alle 16 vuotta

D-pojat 1995-1996 synt.                                                   alle 14 vuotta

E-pojat 1997-1998 synt.                                                   alle 12 vuotta

F-pojat 1999-2000 synt.                                                    alle 10 vuotta

G-pojat 2001 ja myöh. syntyneet                                      alle   8 vuotta

B-tytöt 1990 ja myöhemmin syntyneet                              alle 19 vuotta

C-tytöt 1993-1994 synt.                                                    alle 16 vuotta

D-tytöt 1995-1996 synt.                                                    alle 14 vuotta

E-tytöt 1997-1998 synt.                                                    alle 12 vuotta

F-tytöt 1999-2000 synt.                                                     alle 10 vuotta

G-tytöt 2001 ja myöh. synt.                                               alle   8 vuotta

Kontiot:

1974 ja aikaisemmin syntyneet                                         yli 35 vuotta

Harrastepesis:

Alustavat ilmoittautumiset ja halukkuus tässä vaiheessa myös naisten ja miesten harrastepesiksen sarjaan ja sarjan/turnauksien järjestämiseen sekä yhdyshenkilö. Lisätiedot myöhemmin.  Ilmoittautumiset 30.4. mennessä.

Lady-pesis:

Seuran suunnitelmat naisten kuntopesiksen järjestämisestä ja vastuuhenkilön yhteystiedot 30.4. mennessä.

Pesiskoulutoiminta:

Seuran pesiskoulun suunniteltu avajaispäivä ja pesiskouluvastaavan yhteystiedot 30.4. mennessä.

Tuomarikoulutus:

Pesistuomareiden koulutus on alkanut kahdella koulutustilaisuudella Kajaanissa. Niissä oli yhteensä yli 60 osanottajaa, joten alku on ollut lupaava.

Jos seurasi ei vielä ole lyönyt lukkoon koulutuspäivää, niin nopeasti yhteys Anssi Kyllöseen. Kainuun Pesiksen tavoitteena on saada mukaan uusia aikuistuomareita mm. miesten maakuntasarjaa ja harrastepesissarjaa varten ja kouluttaa yli 150 kortillista tuomaria.

Kevätliittokokous 19.4.

Pesäpalloliiton kevätliittokokous pidetään ensi sunnuntaina 19.4. Lohjalla. Esityslistalla ovat toimintakertomuksen (löytyy 15.4. lähtien pesis.fi-sivuilta) ja tilinpäätöksen hyväksymisen lisäksi pelisääntöjen ja kilpailumääräysten mahdolliset muutokset kaudelle 2010. Olen menossa mukaan kokoukseen.

Hyvää pesiskevään jatkoa ja kenttien pikaista sulamista toivoen!

Jorma Säkkinen

Kainuun Pesiksen puheenjohtaja