Kainuun Pesiksen syysparlamentti ke 11.11. kello 18

4.11.2009

Kutsu Kainuun Pesiksen jäsenseuroille. Kainuun Pesiksen syysparlamentti ja Kainuun Pesis ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 11.11. 2009 kello 18 Vuokatissa Hiekkahovissa Katinkullan Hiekkaniemessä.

Parlamentissa palkitaan päättyneen pesiskauden piirin parhaita pelaajia, valmentajia, tuomareita ja toimihenkilöitä  (palkittavista seuroille erikseen nimilista). Seuroja pyydetään välittämään  kutsu palkittaville.

Syyskokouksessa käsitellään Kainuun Pesiksen vuoden 2008 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä vuoden 2009 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan seurojen edustajat johtokunnan erovuoroisten jäsenten tilalle vuosiksi 2010-2011. Erovuorossa ova pj. Jorma Säkkinen KPK, vpj Ulla Huttu SuRa, Elsa Kilpeläinen KPK ja Anssi Kyllönen Kajaanin Spartak. Johtokunnassa jatkavat 2010 Juuso Hyvönen SoJy, Minna Nilosaari SoJy, Erkki Oikarinen Kuhmon Kiva-Pesis ja Ulla Leinonen-Rajander PaUr.

Pesäpalloliiton edustajana parlamentissa on PPL:n pohjoisen alueen aluejohtaja Kimmo Hirsilä, joka kertoo mm. alueyhteistyön kehittämisestä ja liiton muista ajankohtaisista asioista.

Parlamentin alussa kahvitarjoilu.

TERVETULOA!