Kainuun tuomarikorttimäärät nousivat jälleen

15.6.2010

Kainuun alueelle jaettujen tuomarikorttien määrä nousi viime vuodesta vielä yhdeksällä. Tänä kesänä Kainuun pesisseuroille kirjoitettiin yhteensä 195 tuomarikorttia.

Kaksi seuraa oli selkeästi aktiivisimpia tuomarikorttien hankkimisessa. Eniten tuomarikortteja kirjoitettiin viime vuoden tapaan Sotkamon Jymylle (74 kpl). Kajaanin Pallokerholle luovutettujen korttien määrä oli lähes tasoissa Sotkamon kanssa (73 kpl). Myös muihin Kainuun alueen seuroihin, jotka osallistuvat kilpailutoimintaan, kirjoitettiin viime vuoden nähden joko yhtä suuri tai suurempi määrä kortteja.

Tuomarikoulutuksia järjestettiin Kainuun alueella laajasti. Kajaanissa tuomarikoulutusta järjestettiin talven ja kevään aikana kolmesti, Sotkamossa kaksi kertaa sekä Kuhmossa ja Suomussalmella kerran. Tuomarikouluttajina toimivat Aleksi Kortelainen, Anssi Kyllönen ja Miika Latvasalo.

Alle olevassa taulukossa on eroteltu jokaisen seuran tuomarikorttimäärät. Jako on tehty aikuisiin, nuorisotuomareihin (alle 18-v.) ja T-lisenssiläisiin. T-lisenssi on tarkoitettu ei-kilpaileville tuomareille ja toimitsijoille.

Kainuun tuomarikortit seuroittain kesällä 2010:

Aikuiset

Nuorisotuom.