Sotkamon Jymy-Pesiksestä Sinettiseura

12.4.2011

Pesäpallon 13. sinettiseura on Sotkamon Jymy-Pesis.

Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi ja Kainuun Liikunnan seurakehittäjä Tuomas Karjalainen luovuttivat tämän  Nuori Suomi ry:n tunnustuksen Jymylle Kainuun Urheilugaalassa Vuokatissa lauantaina 2.4.  Vastaanottajina olivat Jymy-Pesiksen toimistonhoitaja Kaisa Schroderus ja juniorikenttää edustanut Aapo Komulainen.

Jymy-Pesis ry vastaa Sotkamossa nuorten ja lasten pesistoiminnasta. Seuran miesjoukkue pelaa suomensarjassa. Poikien sarjoissa seuralla on edustus A-poikien superpesiksestä pienimpiin G-junioreihin asti. Miesten edustusjoukkue, superpesisjoukkue pelaa SuperJymyn nimellä omassa seurassaan, ja naisten ja vanhimpien tyttöjen toiminta pyörii Sotkamossa Vuokatin Vedon siipien suojassa.

Jymy-Pesiksen viime kauden parhaat saavutukset olivat B- ja C-poikien Suomen mestaruudet ja D-poikien leirihopea.

Aiheesta lisää: pesis.fi