PARAS-PESIS GOLF-KISA

18.5.2011

Pelataan 1.6.2011 upealla kentällä Naantalissa yhteislähtönä klo 10:00 Kisaan on osallistumisoikeus entisillä ja nykyisillä pesiksen pelaajilla, vetäjillä, toimijoilla, tuomareilla, tukijoilla, POPS- klubilaisilla ja muille kansallispelin ystäville (yli 18-vuotiaat).

Viime vuoden paras pesisgolffari oli Ohlis Börje

Neljä sarjaa, myös yritys/yhteisöjoukkuekisa, erikoiskisat:

• naisten ja miesten pistebogey-kisa (36) ja yhteinen scratch
  • yrityksen/yhteisön/seuran 2-3 henkilön joukkuekisa, jossa lasketaan kahden parhaan pelaajan bogeypisteet yhteen
  • lähemmäs lippua
  • pisin draivi

Vähintään kolme parasta/sarja palkitaan upeilla palkinnoilla. Kisan jälkeen jälkipelit, ruokailu ja palkintojenjako n klo 15.00 Klubilla.

Ilmoitaudu mukaan 24.5.2011 mennessä caddie@kultarantaresort.fi tai puh. 075 3266000. Pelimaksu on 195 € joukkuekisaan, jolla osallistuu samalla myös yksilösarjoihin. Muuten osallistumismaksu on 55 €, joka sisältää kisan, ruokailun ja kaikille yllätyslahjan. Mukaan mahtuu 60 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kysy myös majoitustarjous.

Lisätietoja kisasta: satu.mikola@varsinais-suomenpesis.fi

Tapahtuman esitteen voit tarkastaa tästä!

Tervetuloa pelaamaan ja mukavaan kohtaamiseen pesiksen ystävien kanssa!

Kultaranta Resort
Jesse Alho