KPK sai KKI-rahoitusta harrastepesistoimintaansa

23.6.2011

Kajaanin Pallokerho oli yksi niistä 97 onnellisesta, jotka saivat Kunnossa kaiken ikää-ohjelmalta tukea toimintaansa. KPK pääsee 600 euron hanketuoen turvin pyörittämään yli 45-vuotiaiden miesten harrastepesistoimintaa ja laajentamaan ladypesistoimintaansa.

Näissä ryhmissä harjoittelee tällä hetkellä reilut 60  naista ja miestä. Yli 45-vuotiaiden miesten ryhmä on ensimmäistä kertaa valmistatumassa ikäluokkansa SM-turnaukseen, joka pelataan elokuussa  Jyväskylässä.

Kunnossa kaiken ikää-ohjelma myönsi vuoden toisessa jaossaan rahaa yhteensä 97 hankkeelle kaikkiaan 225.000 euroa. Tukisummat vaihtelivat 400 eurosta 14.000 euroon. Hakijoita oli kaikkiaan 199. Kainuussa tukea saivat KPK:n lisäksi Otanmäen-Vuolijoen seuraunioni 2.000 euroa mm. työttömien, vuorotyöläisten ja eläkeläisten liikuntapysäkkitoimintaan ja Kajaanin seudun hengitysyhdistys 1.200 euroa yli 40-vuotiaiden liian vähän liikkuvien jäsentensä liikuntaryhmien pyörittämiseen.

Kajaanin Pallokerhon ladypesis- ja harrastepesistoiminnasta lisää seuran nettisivuille http://www.kajaaninpallokerho.net/