KaiPr:lle hopeaa sotilaiden pesäpallossa

23.8.2011

Kajaanin Varuskunnan Urheilijoiden nimellä pelannut Kainuun Prikaati sai hopeaa sotilasurheiluliiton pesäpallon mestaruusturnauksessa Kankaanpäässä. Mestaruuden vei jo kahdeksannen kerran superpesispelaajilla vahvistettu Niinisalon Varuskunnan Urheilijat.

Kajaani voitti neljän joukkueen turnauksessa ensin Kuopion ja Kauhavan, mutta hävisi toisen päivän finaalissa Niinisalolle juoksuin 12-6. Kuopio sijoittui turnauksessa kolmanneksi ja Kauhava neljänneksi.

Kajaanin varuskunnan joukkue koostui pääosin ykköspesiksen ja suomensarjan pelaajista. Lukkareina pelasivat Haapasjärven Tapani Piri ja Kajaanin Pallokerhon Lasse Vilmi. 2-polttajana pelasi Jymyn Anttoni Jokinen ja kopparina Riku Tolonen. Sisupuukolla palkittiin Oulujoen Olli Tiiro. Pelinjohtajana toimi Antti Vesterinen.

Mestaruusturnauksen yhteydessä pidettiin myös vuoden sotilaspesäpalloilija-kilpailu, joka koostuu etenemisestä, lyönnistä, heitosta ja erillisestä taitokokeesta. Kisan voitti Niinisalon Rami Mäkinen. KaiPr:n  Olli Tiiro oli viides, Iippo Suorsa seitsemäs ja Anttoni Jokinen yhdeksäs.