Kainuun Pesis järjesti training campin

11.1.2012

C-nuorten training camp Vuokatti 2012, ryhmäkuva.
C-nuorten training camp Vuokatti 2012, ryhmäkuva.
C-nuorten training camp Vuokatti 2012, vatsat kuntoon!
C-nuorten training camp Vuokatti 2012, vatsat kuntoon!

18 tyttöä ja poikaa sekä heidän vetäjänsä viettivät pitkän ja raskaan, mutta antoisan harjoituspäivän sunnuntaina 8.1. Vuokatin urheiluopistolla.

Kainuun Pesiksen ja Vuokatin urheiluopiston yhteisesti järjestämälle C- ja D-ikäisten training campille osallistui poikia Kajaanin Pallokerhosta ja Sotkamon Jymystä, tyttöjä vain Kajaanista. Kainuun muiden pesisseurojen tyttöjä ja poikia kutsu ei tavoittanut, vaikka neljän harjoituskerran ja ruokailun päiväpaketti tarjottiin tosi edullisesti, vain 25 eurolla/osanottaja.

8,5 tunnin päivän ohjelman vetivät läpi urheiluopiston ja Jymyn valmentaja Saku Komulainen ja Jymyn superpesisryhmässä harjoitteleva kajaanilainen A-poika Markus Tuikka. Päivä sisälsi nopeustestin, lyöntien videokuvaukset ja analysoinnit sekä ulkopeli-, lyöntipeli- ja kuntopalloharjoituksia opiston avarassa hallissa.

"Raskas, mutta erinomainen tapahtuma. Tätä pitää saada lisää," kommentoivat mm. KPK:n C-pojat päivää.

Valittamista ei ollut Sotkamon 12-vuotiaalla Oskari Lukkarilla. Hän jaksoi vetää läpi samat harjoitukset 2-3 vuotta vanhemmatkin osanottajat.

Kainuun Pesiksen suunnitelmissa on järjestää jatkoa tapahtumalle niin, että maaliskuun training camp II olisi kaksipäiväinen ja sisältäisi toisena päivänä 2-3 ottelun turnauksen.