Kainuun Pesis tiedottaa

25.1.2012

1.) Juniorien pesisvalmentajatutkinto (JPVT9) siirtyy 2.) Kainuun Pesiksen johtokunnan kokous 2/2012 maanantaina 6.2. klo 16.30 Malkolassa Sotkamossa 3.) Tulossa: juhlavuoden seurakäynti jokaiseen kainuulaiseen pesisseuraan helmi-maaliskussa

1. Juniorien pesisvalmentajatutkinto (JPVT9) siirtyy jälleen osanottajien puutteen vuoksi eli ensi viikonloppuna sitä ei Vuokatissa ole. Yritetään vielä maalis-huhtikuussa, koska leirivetäjille tarvitaan kuitenkin vetäjätodeistuksia. Ajankohtatoivomuksia?

2. Kainuun Pesiksen johtokunnan kokous 2/2012 maanantaina 6.2. alkaen kello 16.30 Malkolassa Sotkamossa. Esillä mm. Tenavaleiri-sopimus Jymyn kanssa, kevät- ja kesätyöntekijä, tuomarikoulutus, sarjailmoittautumiset ym. Johtokunnan jäsen: varmista osanotto, se on merkki tämän kirjoituksen lukemisesta.

3. Tulossa: juhlavuoden seurakäynti jokaiseen kainuulaiseen pesisseuraan helmi-maaliskussa. Mieti jo oman seurasi iltoja ja esitä toiveesi!

Pesisterveisin

Jorma Säkkinen

12.1.2012

-Jari Malinen Kainuuseen
-Pesiksen maakuntapäivät 20.-21.1.
-JPVT-tutkinto Vuokatissa 28.-29.1.
-Puheenjohtajan sähköpostiosoite vaihtui

Tervehdys ja hyvää uutta vuotta!

Kiitos vielä kerran päivän vetäneille Saku Komulaisella ja Markus Tuikalle. Harmi, että edullinen tarjous ei kiinnostanut kuin KPK:n ja Jymyn nuoria, mutta sitten maaliskuussa muutkin seurat toivottavasti tarttuvat tarjoukseen.

Jari Malinen Kainuuseen

Sotkamon ensi kesän tenavaleirin järjestelytoimikunta kokoontuu taas ensi tiistaina. Vieraaksi tulee PPL:n nuorisopäällikkö Jari Malinen.

Pesiksen maakuntapäivät 20.-21.1.

Maakuntien pesisjohto kokoontuu neuvottelupäiville Hämeenlinnan liepeille Petäykseen 20.-21.1. Tilaisuudessa annetaan mm. eväät lajin ja PPL:n juhlavuoden tapahtumien järjestämiseen maakunnissa. Kainuun Pesis ja SuperJymy ovat sopineet, että ne tekevät helmi-maaliskuussa yhdessä kierroksen jokaiseen kainuulaiseen pesisseuraan ja tuovat juhlavuoden viestin ym. paikkakunnalle. Samalla selvitellään kunkin  kunnan ja lajiseuran pesäpallon synty, historiikki ja nykypäivän tilanne. Aikataulu ja ohjeet maakuntapäivien jälkeen.

JPVT-tutkinto Vuokatissa 28.-29.1.

Juniorien pesisvalmentajatutkinto yritetään uudelleen saada pystyyn lauantaina ja sunnuntaina 28.-29.1. Vuokatin urheiluopistolla. JPVT on tarkoitettu F-E-D-juniorien valmentajille. Kurssitodistus on pakollinen leirille, mm. Sotkamon tenavaleirille osallistuttaessa. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Saku Komulaiselle 20.1. mennessä, puhelin 050-560 5385. Kurssin järjestäminen edellyttää 6-8 osanottajaa. Kurssimaksu ilman yöpymistä 45 ja yöpymisellä 70 euroa. Ne laskutetaan kurssin jälkeen.

Puheenjohtajan Jormä Säkkisen sähköpostiosoite on vaihtunut

Uusi sähköpostiosoite on jorma.sakkinen(a)gmail.com.