Itä-Länsi kutsuu Hyvinkäälle 12.–14.7.2013

23.7.2012

Pesäpalloliiton johtokunta on myöntänyt Itä-Länsi-tapahtuman 2013 järjestelyoikeudet Hyvinkään Tahkolle.

Miesten ja naisten sekä A-B-junioreiden Itä-Lännet pelataan 12.–14.7. eli reilua viikkoa tämänvuotista aiemmin. Näin pelaajille jää tähdistöotteluiden jälkeen vielä enemmän aikaa valmistautua pudotuspeleihin. Miesten Itä-Länsi on pelattu aiemmin neljä kertaa ja naisten Itä-Länsi kuudesti Hyvinkäällä.

– Superpesiksen suurtapahtuma palaa jälleen etelään ja lähelle pääkaupunkiseutua. On tärkeää avata yksi lajin suurimmista näyteikkunoista aina eri puolilla Suomea, sillä Itä-Länsi kiinnostaa niin laji-ihmisiä kuin uusiakin katsojia. Huippupesäpallolla on hieno historia pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa, nyt sille saadaan jatkoa, pesäpallon palveluyksikön Juha Tikkanen toteaa.

Hyvinkään Tahkon puheenjohtaja Ossi Savolainen on luonnollisesti tyytyväinen seuralle annetusta mahdollisuudesta.

– On hienoa, että Tahkoon luotetaan suurtapahtuman järjestäjänä. Itä-Länsi saa paljon huomioarvoa, innostaa uusia harrastajia mukaan ja antaa ylimääräisen piristysruiskeen erityisesti junioritoiminnalle. Samalla saamme parannettua merkittävästi katsomo-olosuhteita ja lisäämään katettujen katsomopaikkojen kapasiteettia. Tästä kuuluu suuri kiitos Hyvinkään kaupungille ja välillämme toimivalle hyvälle yhteistyölle, Savolainen toteaa.

Samana viikonloppuna Hyvinkäällä avataan Asuntomessut.

– Toki toivomme, että ihmiset lyövät monta kärpästä yhdellä iskulla. Kesälomamatkalla on nyt helppoa yhdistää Asuntomessut, Itä-Länsi ja vaikkapa Vihdissä Itä-Lännen jälkeen pelattava pesäpallon E-junioreiden Tenavaleiri, Savolainen päättää.

Lisätietoa:

Juha Tikkanen, Pesäpalloliitto/Superpesis, p. 040 779 7795
Ossi Savolainen, Hyvinkään Tahko, puheenjohtaja, p. 040 589 8415