Petri Kaijansinkko siirtyy Superpesiksestä takaisin seuratoimintaan

1.11.2012

Petri Kaijansinkko
Petri Kaijansinkko

Superpesiksen toimitusjohtaja Petri Kaijansinkko palaa takaisin seuratoimintaan. Reilun vuoden ajan Superpesis Oy:n toimitusjohtajana työskennellyt Kaijansinkko jatkaa Superpesiksessä 17.11.2012 asti.

”Olen kaivannut seuratoiminnan hektisyyttä ja myös urheilulle ominaista voittamisen sekä häviämisen tunnetta. Vietän nyt pari viikkoa lomaa ja toivottavasti sen aikana sopimus uuden työnantajan kanssa valmistuu. Työ Superpesiksessä on ollut hyvin mielenkiintoista ja antoisaa, olen saanut paljon uusia virikkeitä ja oppia urheilumarkkinoinnista sekä järjestötyöstä. Lisäksi toimitusjohtajana voin olla tyytyväinen siihen tulokseen

minkä Superpesis Oy tulee tekemään taloudellisesti tänä vuonna. Määräaikainen työsuhteeni olisi päättynyt tulevan vuoden maaliskuun lopussa. Mutta niin seuratoiminnan kuin Superpesiksenkin kannalta ratkaisu oli parempi tehdä nyt uuden kauden alkuvaiheessa”, Petri Kaijansinkko kertoo.

Petri Kaijansinkko kiittelee yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä pesisliikkeen sisällä. ”Yhteistyö seurojen kanssa on mielestäni sujunut hyvin, pesisväki on osoittanut yhteisöllisyyden voiman ja merkityksen. Olen myös erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Pesäpalloliiton ja vuosi sitten perustetun Palveluyksikön kanssa. Juha Tikkasen johtaman Palveluyksikön rooli Superpesiksen ja Pesäpalloliiton rinnalla tulee jatkossakin olemaan merkittävä pesisliikkeen kehityshankkeissa ja yhteistyökumppanuuksien hankkimisessa”, Kaijansinkko toteaa.

"Oli uusi työpaikkani missä hyvänsä, tulee yhteistyö Superpesiksen kanssa joka tapauksessa jatkumaan", Kaijansinkko lupaa.

Lisätietoja:

Petri Kaijansinkko
Toimitusjohtaja
Superpesis Oy
044-0540977
petri.kaijansinkko@superpesis.fi

Heikki Takamäki
Hallituksen puheenjohtaja
Superpesis Oy
050-68068

Terveisin

Mika Helminen
Kilpailupäällikkö
Suomen Pesäpalloliitto ry
Superpesis Oy
Puh. 040-739 1280
mika.helminen@pesis.fi