Seuratiedote - seurasiirot ennen vuodenvaihdetta, PLVT 9 käynnistyy

14.12.2012

Superpesiksen, Ykköspesiksen sekä suomensarjan kirjaamismaksut nousevat 1. tammikuuta. Haku lajivalmentajatutkinnolle (PLVT9) käynnistyy – koulutuspaikkana Kuortaneen Urheiluopisto.

Superpesiksen, Ykköspesiksen sekä suomensarjan kirjaamismaksut nousevat 1. tammikuuta

Pelaajasiirtojen (SP, YP, SS) edullisin kirjaamismaksuaika päättyy 31. joulukuuta. Seurasiirrot on siis hyvä laittaa kuntoon ennen joulua.

Seurasiirto kirjataan uuteen seuraan, kun allekirjoitettu siirtopaperi on toimitettu liittoon ja kirjaamismaksu on suoritettu paperissa mainittua viitettä käyttäen.

Papereita voi toimittaa postitse: Suomen pesäpalloliitto, 00093 SLU (1.1.2013 alkaen 00093 VALO), faxilla 09-147 945 tai skannattuna allekirjoittaneelle.

ÄLÄ lähetä maksutositteita, vain pelkkä siirtopaperi.
 

Ohjeet pelaajasiirtoihin sekä kirjaamismaksut löydät netissä olevasta pelaajasiirtojärjestelmä -tiedotteesta: http://www.pesis.fi/pesapalloliitto/materiaalisalkku/

Pelaajasiirtojen verkkopalvelu: http://www.pesis.fi/kilpailu/seurasiirrot/

 

Joulun- ja uudenvuoden aikana liiton toimisto on auki ennen joulua perjantaihin 21.12. asti ja joulun jälkeen 27.-28.12.

Toimisto on suljettuna maanantaina 31.12.

 

Kirjatut pelaajasiirrot löydät netin materiaalisalkusta: http://www.pesis.fi/pesapalloliitto/materiaalisalkku/

Haku lajivalmentajatutkinnolle (PLVT9) käynnistyy – koulutuspaikkana Kuortaneen Urheiluopisto

 

Yhdeksäs lajivalmentajatutkinto käynnistyy tammikuussa (25.-27.1.). Tutkinnon lähijaksot pidetään Kuortaneen Urheiluopistolla.
Tutkinnon hinta on 2000 € sisältäen neljä lähiopetusjaksoa sekä vuosivalmennusseminaarin (Pajulahden liikuntakeskus), materiaalit sekä täysylläpidon urheiluopistoilla.

Hakuaikaa on tiistaihin 8. tammikuuta asti. Haku tapahtuu pesisnetistä löytyvällä nettilomakkeella: http://www.pesis.fi/koulutus/lajivalmentajatutkinto_plvt/hakulomake/

Tutkinto järjestetään, mikäli tutkinnolle hyväksyttyjä on vähintään kaksitoista (12) henkeä.

Lisää tietoa sisällöstä: http://www.pesis.fi/koulutus/lajivalmentajatutkinto_plvt/