Taitovalmennus täydennyskoulutus Jyväskylän Yliopistossa 4.3. alkaen.

23.1.2013

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta käynnistää seura- ja akatemiatason valmentajille suunnatun Taitovalmennus täydennyskoulutuksen. Koulutus alkaa maaliskuun alussa ja on luonteeltaan intensiivinen neljän kontaktipäivän kokonaisuus.

Koulutuksessa perehdytään taitojen opettamiseen ja oppimiseen liittyviin käytännön menetelmiin urheiluvalmennuksen näkökulmasta. Koulutuksen painopisteinä ovat taitojen opettamisen käytännön sovellukset, taitojen oppiminen urheilu-uran aikana, taitojen kehittäminen harjoittelu- ja kilpailuolosuhteissa, sekä apuvälineiden käyttö taitoharjoittelussa.

Kontaktiopetuksen päivämäärät ovat seuraavat:

4.3.Taitojen opettamisen käytännön sovellukset urheiluvalmennuksessa
8.4. Taitojen oppiminen urheilu-uran aikana
6.5. Erilaiset taitoharjoittelumenetelmät
3.6. Apuvälineet taitoharjoittelussa

Kontaktipäivät järjestetään Jyväskylässä.

Koulutusryhmän pääkouluttajina toimivat Timo Jaakkola, sekä Sami Kalaja.  Koulutuksen asiantuntijoina toimivat alan tutkijat, huippu-osaajat, sekä valmentajat.

Koulutuksen hinta on 980 euroa (ei sisällä Majoitukset, matkat, ruokailut).

Sitovat ilmoittautumiset 25.2. mennessä allekirjoittaneelle tai täyttämällä hakulomake osoitteessa: https://www.jyu.fi/tutkimus/yksikot/viveca/taitovalmennus.

Lisätietoa koulutuksesta saat liitteenä olevista tiedotteista, yllä olevasta linkistä ja tietenkin allekirjoittaneelta!

Terveisin,

Mikko Pirttimäki