Kainuun Pesis järjestää leiripäivän junioreille Vuokatissa

13.2.2013

Kainuun Pesis järjestää yhdessä alueen pesäpalloseurojen kanssa TrainingCamp –leiripäivän Vuokatin urheiluopistolla 23. ja 24. helmikuuta.

Yksipäiväinen leiri on suunnattu vuosina 1999-2002 syntyneille poikajunioreille siten, että lauantaina 23. päivä leireilevät vuosina 1999-2000 syntyneet ja sunnuntaina 2001-2002 syntyneet.

Leiripäivä pitää sisällään erilaisia testejä sekä yleis- että lajitaidoista, joiden tarkoituksena on kartoittaa junioreiden tämän hetken liikunnallisuutta sekä lähtötasoa pesiskaudelle 2013. Kyseinen leiri on laatuaan ensimmäinen Kainuussa, mutta siitä on tarkoitus tehdä vuotuinen perinne.

- Näin voimme seurata junioreiden kehittymistä ja tehdä sen perusteella myös tulevaisuuden linjauksia alueella tapahtuvan valmennuksen suhteen. Juniorit saavat leiriltä mukaansa oman tuloskortin tehdyistä testeistä, Kainuun Pesiksen valmennus- ja koulutusvastaava Saku Komulainen kertoo.

Tapahtuma on junioreille maksuton ja lisäksi kaikki leirille osallistuvat saavat lipun Angry Birds –aktiviteettipuistoon. Ruokailun leiriläiset hoitava omakustanteisesti. Myös vanhemmat ja valmentajat ovat leirille erittäin tervetulleita.

Leirin valmentajina toimii Komulaisen lisäksi mm. Sotkamon Jymyn superpesisjoukkueen pelaajia ja valmentajia.                    

Ilmoittautumiset leirille tulee tehdä maanantaihin 18. helmikuuta mennessä sähköpostilla osoitteeseen orava.aki@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0442651845. Edellä mainituista yhteystiedoista saa myös lisätietoja leiristä.

Kainuulaisille tyttöjunioreille vastaavanlainen leiri järjestetään 7. huhtikuuta Vuokatin urheiluopistolla.