Tiedote seuroille

17.2.2013

1. Nuorten sarjailmoittautumiset 2013; 2. Pohjois-Suomen nuorten mestaruusturnaukset; 3. Piirikiintiöt 12- ja 14-vuotiaiden leirien kilpasarjoihin

1. Nuorten sarjailmoittautumiset 2013

Ilmoittautuminen Keski-Pohjanmaan Pesiksen nuorten aluesarjoihin (E-D-C) päättyy 28.2. ja Pohjois-Suomen Pesiksen vastaaviin sarjoihin 15.3. (PSP:n lomake tämän viestin liitteenä).

Molemmat alueet ovat ilmoittaneet, että myös Kainuun joukkueet ovat edelleen tervetulleita sarjoihin mukaan. Ilmoittautumiskaavakkeet ja sarjamaksut löytyvät alueen nettisivuilta, http://www.pesis.fi/pesapalloliitto/maakunnat/.

Ilmoittautuminen Kainuun Pesiksen C-D-E-F-G-tyttöjen ja poikien sarjoihin tapahtuu huhtikuussa. Ohjeet ja sarjamaksut päätetään keskiviikkona 20.2.


2. Pohjois-Suomen nuorten mestaruusturnaukset

Kainuun, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen alueiden puheenjohtajien ja kilpailupäällikköiden palaverissa Kärsämäellä 13.2. sovittiin nuorten Pohjois-Suomen nuorten mestaruusturnausten järjestämisestä seuraavaa:

- C16-nuoret maakuntajoukkueet: pojat kolmen joukkueen turnaus la 10.8. järjestäjä K-Pohjanmaa ja tytöt su 11.8. järjestäjä Kainuu
- D14-nuoret pm-sarjojen voittajajoukkueiden turnaus tytöt la 7.9. järjestäjä K-Pohjanmaa ja pojat su 8.9. P-Pohjanmaa
- E12-nuoret pm-sarjojen voittajajoukkueiden turnaus tytöt la 31.8. järjestäjä P-Pohjanmaa ja pojat su 1.9. K-Pohjanmaa
- F10-nuorten pm-sarjojen voittajajoukkueiden turnaus tytöt la 24.8. Kainuu ja pojat su 25.8. Kainuu

E- ja F-ikäisten turnauksiin saa järjestävä maakunta nimetä pm-sarjan kaksi parasta joukkuettaan eli ne pelataan 4 joukkueen PSM-turnauksina.

3. Piirikiintiöt 12- ja 14-vuotiaiden leirien kilpasarjoihin

Pesäpalloliitto on päättänyt kiintiöt Tenavaleirin ja Nuorten suurleirin kilpasarjoihin. Kainuulla on kummankin leirin kilpasarjassa paikka yhdelle poika- ja yhdelle tyttöjoukkueella. Piirikiintiöillä on tavoitteena korostaa alueellisten pm-sarjojen karsintamerkitystä sekä varmistaa, että kilpasarjoihin saadaan täydet 22 joukkuetta. Eli kustakin maakunnasta on tultava kiintiön mukainen määrä kilpasarjan joukkueita. Kainuu päättää karsintatavasta erikseen, ja myös Pesäpalloliitolla on mahdollisuus päättää mahdollisista muutoksista.

Kainuun Pesiksen puolesta

Jorma Säkkinen
puheenjohtaja

Liitteet