Jani Kangasaho Huippupesäpalloilijat ry:n puheenjohtajaksi

27.2.2013

Huippupesäpalloilijat Ry
Huippupesäpalloilijat Ry

Ulvilassa ja kasvattajaseurassaan Vimpelissä yhteensä 175 superpesisottelua vuosina 1994–2001 pelannut Jani Kangasaho on valittu pesäpallon pelaajayhdistyksen, Huippupesäpalloilijat ry:n, puheenjohtajaksi.

Front Life Oy:n toimitusjohtajana työskentelevä Kangasaho haluaa rakentaa yhteistyön tietä ja viedä pesäpalloa lajina eteenpäin.

 

– Olen tavallaan ulkopuolinen ja seurannut viime vuodet toimintaa sivummalta, mutta kuitenkin samaan aikaan näen asioita entisen pelaajan silmin. Laji on hyvässä nosteessa ja ykkösasia on jatkaa tästä kokonaisuutena mahdollisimman myönteiseen suuntaan, Kangasaho toteaa.

 

– Kaikki osapuolet on saatava mukaan yhteiseen rintamaan viemään pesäpalloa eteenpäin: pelaajat, tuomarit, seurajohto, Pesäpalloliitto ja Superpesis – kaikkia tarvitaan, Kangasaho muistuttaa.

 

Pelaajayhdistykselle uusi puheenjohtaja toivoo vahvempaa roolia, jonka pelaajat itse tunnustavat.

 

– Pelaajat ovat tärkeä palikka, kun lajin kokonaisuutta mietitään. Tarkoitus on peilata toimintaa muiden lajien vastaavaan ja saada uutta nostetta pelaajayhdistyksen toimintaan. Pelaajat on saatava aktiivisesti mukaan kehittämään lajia, Kangasaho toteaa.

 

Huippupesäpalloilijat ry:n jäseniä ovat miesten ja naisten Superpesiksen sekä miesten Ykköspesiksen pelaajat.

 

Lisätietoa: Jani Kangasaho, Huippupesäpalloilijat ry:n puheenjohtaja, p. 050 468 7907