Sarjailmoittautumisia puuttuu ja sarjapalaveri/kevätparlamentti siirtyy toukokuulle

17.4.2013

Arvoisat Kainuun pesisseurat 2013 Ilmoittautuminen Kainuun Pesiksen piirijohtoiseen sarjatoimintaan päättyi 12.4. mutta vain osa seurosta ja joukkueista varmisti osanottonsa. Tämän vuoksi keskiviikolle 17.4. suunniteltu sarjapalaveri ja kevätkokous siirtyvät toukokuun alkuun.

Uusi ja viimeisin ilmoittautumisaika C-E-ikästen joukkueille on 20.4. F- ja G-ikäisten sarjoihin otetaan ilmoittautumisia vastaan 15.5. asti eli siihen asti, kun seurat ovat pitäneet pelikoulujen avajaiset ja saaneet varmuuden nuorimpien tyttöjen ja poikien määrästä.

Kainuun Pesis järjestää pm-sarjat seuraaville juniorijoukkueille:
1. C15-16-tytöt
2. D-13-14-tytöt
3. E-11-12-tytöt
4. F-alle 10 v. tytöt
5. C15-16-pojat
6. D13-14-pojat
7. E11-12-pojat
8. F-alle 10 v. pojat

Lisäksi turnausmuotoisena järjestetään uutena G8-vuotiaiden sekajoukkueiden sarja, missä pelataan 7 ulkopelaajat pienkentällä ja 10 pelaajalla.

Tavoitteena on pelata myös ladypesiksen ja äijäpesiksen sarjat/pm-turnaukset. Ilmoittautumiset näihinkin sarjoihin 15.5. mennessä.

Jos juniorijoukkueen muodostaminen virallisilla ikäluokilla on mahdottomuus, niin kussakin sarjassa sallitaan KOLME YHDEN VUODEN YLI-IKÄISTÄ PELAAJAA joukkueessa, mutta ei jokereina. Nimet ja anomukset yli-ikäisten käytöstä ennen sarjan alkua Kainuun Pesikselle!

Sarjamaksut: jos sarjassa 2-3 joukkuetta = 30 euroa, jos sarjassa 4-6 joukkuetta eli paljon pelejä= 50 euroa.  Maksut laskutetaan erikseen.

Kilpailulisenssit: F- ja G-ikäisten sarjoissa sallitaan pelaaminen ilman kilpailulisenssia VAKUUTUKSELLISELLA PESISPASSILLA. Valtakunnallisilla leireillä kilpailulisenssi on pakollinen!

Pesiskoulujen avajaiset: seuroja pyydetään ilmoittamaan minulle avajaisten pitopäivä ja aika ja toivomukset Kainuun Pesiksen esiintymisestä avajaisissa. Tavoitteena on, että Kainuun Pesiksen kesätyöntekijä käy kaikki seurat läpi ja tuo mahdollisesti jaettavaa materiaalia.

Pesiskouluturnausten päiväehdotukset: kesän pesiskouluturnaukset järjestetään järjestyksessä Sotkamo kesäkuu-Kajaani to 27.6.-Paltamo-Kuhmo. Lisäksi Ristijärvi-Paltamo-Suomussalmi ovat järjestämässä omaa yhteistä ottelutoimintaa.

- pesiskouluturnaukset on tarkoitettu oikeasti pesiskoululaisille, ei lisenssipelaajille! Tästä tulee tarkemmat säännöt!

Seurojen yhteystiedot: Kainuun Pesiksen nettisivuilla on osalla seuroista vuoden 2010 yhteystiedot. Hävettää pitää yllä tällaisia nettisivuja ja kerta kerran jälkeen pyytää tietojen päivitystä. Mutta tässä vielä kerran, mistä on apua (nimi-puhelinnumero-sähköposti-seuran virallinen  postiosoite) toiminnassamme:

- seuran/jaoston puheenjohtaja:

- seuran/jaoston sihteeri:

- kilpailuvastaava:

- tuomarivastaava:

- pesiskoulun rehtori:

- harrastepesis (ladyt ja äijät) vastaava:

Nämä tiedot ovat OIKEASTI TÄRKEITÄ, jotta kesätyöntekijä osaa ottaa yhteyttä oikeaan henkilöön seuraa lähestyessään!!!

Tässä tällä hetkellä tärkeimmät. Hihat ylös ja tekemään töitä kainuulaisen pesiksen eteenpäin viemiseksi muuallakin kuin Sotkamossa!

Tai vielä yksi asia: Mikko Kuosmanen, Mikko Korhonen ja Saku Komulainen sekä Jymyn ja Vuokatin pelaajat ovat vetäneet tänä keväänä kaksi hienoa training camp-leiriä. Molemmat kokosivat Vuokattiin päiväksi noin 30 innokasta tulevaisuuden huippupelaajaa. Kainuun Pesis kustansi molemmat tapahtumat, joten seuroille osanotto maksoi vain vaivan. Seuraavaksi on tulossa sunnuntaina 28.4. E-D-ikäisten pelileiri, mistä kutsu erikseen.

Kainuun Pesiksen puolesta 17.4.

Jorma Säkkinen

jorma.sakkinen(at)gmail.com