SoJy ja KPK farmiyhteistyöhön

3.5.2013

Sotkamon Jymy Pesis ja Kajaanin Pallokerho ovat solmineet farmisopimuksen yhteistyöstä kauden 2013 aikana. Se mahdollistaa jymyläispelaajien esiintymisen KPK:n miesten maakuntasarjajoukkueessa. Jymy puolestaan saa KPK:n pojista täydennystä B-poikajoukkueeseensa.

Jymyn farmilistalla on kuusi pelaajaa. Heistä neljä on KPK:n omia kasvatteja: Jaakko Hyvönen, Jaakko Huttu, Sami Pyykkönen ja Sauli Pyykkönen. Pyykkösen veljekset ovat olleet jo talvikauden kajaanilaisjoukkueen harjoituksissa ja lähdössä mukaan sarja-avaukseen  19.5. Nurmekseen.
 

SoJy ja KPK ovat sopineet myös yhteisen B-poikajoukkueen rakentamisesta. KPK:n C-pojat Eetu Heikkinen, Erkki Härkönen, Antti Pykäläinen ja Juuso Väisänen täydentävät tarvittaessa B-poikien rivejä. Jymy puolustaa ikäluokan kolmea peräkkäistä Suomen mestaruutta vuosilta 2010-2012. Pelinjohtajana toimii kajaanilainen Saku Komulainen.
 

SoJy esiintyy myös miesten ykköspesiksessä ja A-poikien superpesiksessä osin yhteisin voimin KPK:n kanssa. Kajaanilaiskasvatteja joukkueissa ovat Markus Tuikka, Teemu Huhtakangas, Lauri Rönkkö, Anttoni Jokinen ja Ilkka Hyvönen. KPK:lla ei ole tänä vuonna omaa A-poikien joukkuetta.

 

Sotkamon Jymyn puolesta
Juuso Hyvönen
 

Kajaanin Pallokerhon puolesta
Jorma Säkkinen