Ennätysmäiset 14 joukkuetta pelasi pesiskouluturnauksessa Kajaanissa

27.6.2013

Kajaanin Pallokerhon E-ikäisten joukkue.
Suomussalmen Rastin E-ikäisten joukkue.
Kuhmon Kivan E-ikäisten joukkue.

Kainuun Pesiksen kesän toinen pesiskoululaisten turnaus torstaina 27.6. keräsi Kajaanin liiikuntapuistoon ja Soidinsuon koulun kentälle ennätysmäiset 14 joukkuetta. Kajaanin Pallokerhon lisäksi turnaukseen osallistuivat Kuhmon Kiva-Pesiksen, Sotkamon Jymy-Pesiksen ja Suomussalmen Rastin tyttö- ja poikajoukkueet.

Odotettua isomman, mutta erittäin ilahduttavan joukkuemäärän vuoksi turnaus vaati kolme kenttää, joukkueiden jaon kolmeen eri sarjaan ikäluokkien mukaan ja hieman tavallista lyhyemmän peliajan. Silti päivän urakka kesti kuusi tuntia ja pitkämatkalaisilla vielä 3-4 tuntia enemmän bussissa.

Ottelujärjestelyistä vastasivat KPK:n pesiskouluohjaajat (7) ja D-tyttöjoukkue pesiskoulun rehtori Minna Kettusen johdolla.

Suurkiitokset kaikille pelaajille, ohjaajille, tuomareille ja kirjureille!

Tämä oli hieno tapahtuma 80-vuotisjuhlavuotta viettävälle Kajaanin Pallokerholle ja hyvä voimannäyte siitä, että kokenut seura selviytyy kunnialla tällaisestakin suururakasta.

Kesän kaksi seuraavaa pesiskouluturnausta pelataan Kuhmossa ja Paltamossa. Lisäksi järjestetään F10-pojille ja F10-tytöille vielä omat pm-turnaukset sekä aivan lähiaikoina alkava 3-4 joukkueen E12-poikien pm-sarja. Näiden sarjaohjelmista ja tiedottamisesta vastaa Kainuun Pesiksen kesätyöntekijä Suvi Vänninen.

Kainuun Pesiksen 2/4 pesiskouluturnauksen 27.7. ottelutulokset:

E12-sarja:
Kajaani  - Sotkamo 1 - 24