Superlupaukset Niko Korhonen ja Mikko Kanala miesten Itä-Länsi-otteluun

27.6.2013

Miesten pesäpallon Itä-Länsi-ottelussa ovat tänä vuonna vastakkain kokeneet joukkueet. Keskimäärin arvo-ottelija pelaa kuudennen Itä-Läntensä Hyvinkäällä sunnuntaina 14.7. Mukana on ensikertalaisiakin, joista Kiteen Jussi Hurskaisen lisäksi nousevat valokeilaan A-juniori-ikäiset nuoret supertähdet Mikko Kanala (Vimpelin Veto) ja Niko Korhonen (Sotkamon Jymy).

Jo yleisöäänestyksessä selvisi, että Hyvinkään arvo-ottelu jää takuuvarmasti historian lehdille. Sotkamon Toni Kohonen pelaa kaikkien aikojen ensimmäisenä pesäpalloilijana 17. miesten Itä-Länsi-ottelunsa. Aiemman ennätyksen Kohonen jakoi Eino Kaakkolahden ja Mauri Pyhälahden kanssa.

 

Ottelun kolme kokeneinta pelaajaa pukevat Idän paidan päälleen. Kohosen lisäksi Sotkamon Jani Komulaiselle Itä-Länsi on 12:s ja Kiteen Sami Partaselle 11:s.

 

Päivä on tunteikas myös Sami Haapakoskelle, joka palkittiin kentän parhaana ensimmäisessä arvo-ottelussaan nimenomaan Hyvinkäällä 2004. Haapakoski pelaa nyt 10. Itä-Läntensä muistojen Pihkalassa.

 

Lännen miesten pelinjohtajana toimii kotikentällään Tahkon Pasi Virtanen, kuten Hyvinkään edellisessäkin arvo-ottelussa 2004. Idän viuhkavelho Mikko Kuosmanen oli samassa ottelussa mukana pelaajana.

 

A-poikien Itä-Lännessä miesten Superpesiksen avainpelaajia

 

Itä-Länsi-viikonloppuna pelataan kaiken kaikkiaan viisi tähdistöottelua Hyvinkäällä 12.-14.7. Miesten ja naisten lisäksi kohtaavat maailman parhaat A- ja B-pojat sekä B-tytöt omissa arvo-otteluissaan.

 

Mukana on useita Superpesiksen tähtipelaajia. B-poikien tunnetuimpia arvo-ottelijoita ovat Sotkamon Topi Korhonen, Jyväskylän Ville Kotro ja Hyvinkään Valentin Ikonen.

 

A-poikien ottelussa suuremmalla osalla pelaajista on kokemusta miesten Superpesiksestä. Kentällä nähdään avauskokoonpanon lukkareista Alajärven Janne Heimonen, Koskenkorvan Henri Itävalo ja Kouvolan Joni Rytkönen. Kokeneimpia pääsarjapelaajia ovat Kiteen Topi Hurskainen ja Juhani Myyryläinen, Hyvinkään Teemu Nikkanen, Vimpelin Matias Rinta-aho, Koskenkorvan Tuomas Tuohisaari sekä Sotkamon Jere Vikström.

Aiheesta lisää

Miesten, A-poikien ja B-poikien Itä-Länsi-pelaajat

 

Valitsijat

Miehet, Länsi
Kari Kuusiniemi, Hyvinkää, kari.kuusiniemi@pp.inet.fi, p. 040 043 3398

Miehet, Itä:
Jukka Holttinen, Tohmajärvi, jukka.holttinen@tohmajarvi.fi, p. 040 537 9968

A-pojat, Länsi:
Jussi Parvi, Seinäjoki, jussi.parvi@edu.seinajoki.fi, p. 050 599 2580

A-pojat, Itä:
Vesa Varonen, Kitee, vesa.varonen@live.fi, p. 044 326 6928

B-pojat, Länsi:
Juha Vartiamäki, Kankaanpää, juha.vartiamaki@gmail.com, p. 050 505 7815

B-pojat, Itä:
Juuso Hyvönen, Sotkamo, juusohyvo@gmail.com, p. 040 748 7381