Pesisgaala tuo kaikkien aikojen juhlat keskelle Suomea 23. marraskuuta

25.7.2013

ikkujoulukauden parhaat bileet ovat täällä. Lauantai 23. marraskuuta on koko pesisväen yhteinen upea juhlapäivä, jolloin tuuletetaan onnistuneelle kaudelle yhteisessä Pesisgaalassa Jyväskylän Paviljongissa. Menoa vauhdittavat Anza Mertaranta All Stars, Elastinen ja Juhamatti muiden yllätysvieraiden lisäksi.

Luvassa on monipuolinen kattaus pesäpallofiilistä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Mukana on pesislegendoja ja arjen sankareita, kauden parhaita ja kestomenestyjiä, tietoiskuja ja toimintapisteitä, varustenäyttely, viihdettä jokaiseen makuun, palkitsemisia ja uudenlainen, entistä uljaampi Pesisgaala.

Ihana ilta parhaiden ystävien seurassa

Juhlapäivä kerää koko pesisväen yhteen. Tarjolla on kohtaamisia, keskusteluja, viihdettä, muistamisia, yhdessäoloa, juhlahumua, viihtymistä, rentoutumista – kaikkea sitä, mitä vain voit toivoa viikonlopulta parhaiden ystävien seurassa.

Uudessa Pesisgaalassa ollaan aallonharjalla, vaikka jalat pidetäänkin tukevasti maan pinnalla. Ainakin Antero Mertaranta on luvannut illalle myrskyä ja tärskyjä. Mikä parasta, merisairaus ei pääse näissä bileissä yllättämään.

Valitse kaikki herkut samassa paketissa ja tule mukaan! Tästä eivät pikkujoulupidot parane. Liput ja majoituspaketit myydään elokuun puolivälistä alkaen osoitteissa www.pesis.fi ja www.superpesis.fi.

Aiheesta lisää

Gaalailtaa tähdittävät Anza Mertaranta All Stars, Elastinen ja Juhamatti