Kainuun pesisseuroille ja valmentajille - NPVT järjestetään syksyllä Kainuussa

9.8.2013

Nuorten pesisvalmentajatutkinto (NPVT) järjestetään syksyllä ja ensi talvena pitkästä aikaa Kainuussa. Kolmivaiheisen laatukoulutuksen takaa Mikko Kuosmanen. NPVT on pakollinen C16-juniorien pesisleirille aikovalle joukkueelle ja sen vetäjällä.

Tämän tiedotteen tarkoituksena on kartoittaa kainuulaisvetäjien mahdollinen osanotto koulutukseen ja Kainuun Pesisken mahdollisuus tukea muutaman seuravalmentajan kouluttautumista. Halukkaat ilmoittautukaa allekirjoittaneelle 10.9. mennessä, niin katsotaan tukimahdollisuudet sitten.

Kainuun Pesiksen puolesta

Jorma Säkkinen

NUORTEN PESISVALMENTAJATUTKINTOKOULUTUKSET (NPVT) KÄYNNISTYVÄT LOKAKUUSSA

NPVT-koulutuksia järjestetään urheiluopistoilla syksyn ja kevään aikana Kuortaneella, Vuokatissa, Savonlinnassa sekä Tampereella.
Tutkintovastaavina sekä kouluttajina toimivat liiton aluevalmentajat: Sami-Petteri Kivimäki, Mikko Kuosmanen, Matti Mansikka ja Juha Antikainen.

Ensimmäinen koulutus käynnistyy Kuortaneella 19. lokakuuta ja viimeinen Tampereella marraskuun lopussa.

Tiedot tutkintopaikoista, -hinnoista sekä sisällöstä löydät netistä:

Ilmoittaudu mukaan viimeistään viikkoa ennen ensimmäistä jaksoa. Tutkintojakso järjestetään, jos osallistujia on vähintään kymmenen.

Ilmoittautumiset: http://www.pesis.fi/koulutus/npvt/

VUOSIVALMENNUSSEMINAARI MARRASKUUSSA JYVÄSKYLÄSSÄ

Aikaisemmin ilmoitetusta poiketen tämänvuotinen Vuosivalmennusseminaari järjestetään kauden päätöstapahtuman yhteydessä
lauantaina 23. marraskuuta Jyväskylässä. Lisätietoja seminaarista syyskuun alussa.

PESIKSEN LAJIVALMENTATUTKINTO (PLVT)

Seuraava lajivalmentajatutkinto (PLVT9) käynnistetään syksyllä 2014.

Jään tänään kesälomalle. Mika Helminen lukee sähköpostini viikot 33 ja 36 ja Anriika Taunila viikot 34 ja 35.
Anriika (lisenssit) on lomalla viikon 33. Anriikan kesäpesti päättyy 30.8.

T. Helena

Helena Koukkari