KPK puolustaa ikämiespesiksen SM-kultaansa kotikentällään

14.8.2013

Kajaanissa ja Sotkamossa viikonloppuna 17.-18.8. pelattava yli 35-vuotiaiden ikämiesten pesäpallon SM-lopputurnaus tuo Kainuuseen yhteensä seitsemän joukkuetta. Suomen mestaruutta puolustaa Kajaanin Pallokerho, joka pääsee näin seuran 80-vuotisjuhlaturnauksessa yrittämään toista peräkkäistä SM-kultaa kotikentällään.

KPK:n joukkue koostuu tänäkin vuonna seuran 1990-luvun ykköspesispesispelaajista, joista suuri osa pelasi jatkossa miesten superpesistä eri seuroissa. Tulossa on myös pari vahvistusta Pattijoen Urheilijoiden suomensarjan joukkueesta.

Pitkästä aikaa SM-turnaukseen osallistuva Sotkamo puolustetaan rakentaa joukkueensa Jymyn 1990-luvun A-poikien SM-kultamitalisteihin.

Turnauksen muut joukkueet ovat viime vuoden pronssimitalisti Kouvolan Pallonlyöjät, Atria Team Seinäjoelta, Vetelin Urheilijat, Kempeleen Kiri ja Joensuun Maila.

Turnaus pelataan kahdella kentällä, Sotkamon Hiukassa ja Kajaanin liikuntapuistossa. Sotkamon kanssa samassa alkulohkossa pelaavat Joensuu ja Kouvola, KPK:n kanssa Kempele, Seinäjoki ja Veteli.

Ottelut alkavat Sotkamossa lauantaina kello 9.30 ja Kajaanissa 10.30. Välierät pelataan Kajaanissa sunnuntaina kello 10 ja 12, pronssiottelu 14 ja finaali 16. Sotkamossa ratkaistaan sunnuntaina kello 10, 11.30 ja 13 sijat 5-6.

Turnauksen järjestelyistä vastaavat KPK, SoJy ja Kainuun pesistuomarit.

Otteluohjelmat:

Kajaanissa la 17.8. klo 10.30 KPK-Kempele, 12  Veteli-Seinäjoki, 13.30 KPK-Seinäjoki, 15 Kempele-Veteli, 16.30 Kempele-Seinäjoki, 18 KPK-Veteli.

Sotkamossa la 17.8. klo 9.30 Sotkamo-Joensuu, 11.30 Joensuu-Kouvola, 13.15 Sotkamo-Kouvola.