Kuuden Tuikan Kumuratiimi puulaakimestariksi

29.8.2013

Kumuratiimi jyräsi kuuden Tuikan voimin mestariksi Kajaanin pesispuulaakissa, jonka ratkaisuottelut pelattiin keskiviikkona 28.8. liikuntapuistossa.

Arto Moilasen touhuamaan pesispuulaakiin osallistui kolme joukkuetta, jotka pelasivat kahdesti toisiaan vastaan. Kumuratiimi voitti kaikki neljä otteluaan ylivoimaisesti. Kakkonen oli KPK:n Äijäpesisjoukkue ja kolmas Sähkömiehet.

Oman pesispuulaakin järjestäminen pikatahtiin tuli ajankohtaiseksi, kun Vastapallo ry:n puulaaki jäi Sotkamossa tänä kesänä järjestämättä. KPK:n harrastepesisjoukkue osallistui viime vuonna tähän sarjaan.

Kumuratiimin joukkueessa oli neljässä ottelussa 16 eri pelaajaa. Tuikan sukua joukkueessa oli peräti kuusi: Keijo, Markus, Ville, Juha, Ari ja vielä E-ikäinen Niko. Kokemusta edustivat mm. KPK:n takavuosien ykköspesispelaajat Jaakko Hyvönen ja Tommi Kinnunen ja Vuokatin Vedon naisten superpesispelaaja Laura Määttä.

Puulaakisarja sai monessa entisessä pelaajassa pesiskipinän hehkumaan uudelleen, ja jatkoa sarjalle on luvassa ensi kesänä. Tavoitteena on koota joukkueet jo toukokuussa ja pelata ensimmäiset ottelut heti alkukaudesta.

Ladypesisryhmässä on mietinnässä samanlainen sarja, kun omia pelaajia on paljon ja vastustajia muista kunnista on vaikea saada.

Kumuratiimin mestarijoukkue: Laura Määttä, Keijo, Markus, Ville, Juha, Ari ja Niko Tuikka, Tommi Kinnunen, Jaakko Hyvönen, Jussi Heikkinen, Risto Ikäheimo, Jukka Korhonen, Esa Mustonen, Isto Nyyssönen, Timo Määttä ja Jarmo Hämeenaho.