Jymyn ex-lukkari Mikko Lahtinen palaa kentille Turku-Pesiksen joukkueessa

31.1.2014

Turku-Pesiksen miesten edustusjoukkue läväytti blogissaan aikamoisen uutisen julkistaessaan uuden pelaajahankinnan myöhään torstai-iltana. Kolme SM-mitalia saavuttanut Mikko Lahtinen, 34, pukee ylleen Turku-Pesiksen pelipaidan.

- Lupauduin vetämään Turku-Pesiksen ja lähiseurojen juniorilukkareille koulutusta talven aikana. Kun laittaa räpylän käteen vuosien jälkeen, tietäähän sitä miten siinä käy, naurahtaa Lahtinen, jonka ajatukset ulottuvat jo tulevaisuuden kontiopeleihin ja pelituntuman hakemiseen.

Naantalissa perheensä kanssa asuva Lahtinen lopetti uransa SM-pronssiin Sotkamon Jymyn riveissä vuonna 2010. Tätä edeltävänä vuonna mitalin väri oli kultainen.

- Kauden 2008 Puijon Pesiksen kauden jälkeen tartuin Sotkamon tarjoukseen ja edessä olikin huikea kausi. Mestaruus Hiukassa kotiyleisön edessä on hienoin hetki urallani, Lahtinen muistelee.

Nyt sarjatasona toimii suomensarja ja kotiseurana Turku-Pesis. Ensi kesän sarjataso onkin Lahtiselle arvoitus.

- Suomensarjasta minun on vaikea sanoa etukäteen juuri mitään, mutta sen tiedän, että hauskaa tulee olemaan. Pesäpallo on peli, ei suoritus. Vuosien tauon jälkeen minulle kumpusi ensimmäisen kerran halu pelata ja Kupittaan Karjut olivat sopiva joukkue tähän, tuumaa Lahtinen.

Lue Laken koko blogikirjoitus osoitteesta: kupittaankarjut.blogspot.fi
Suomenmestaruus 2009: https://www.youtube.com/watch?v=tlvITrD1k9g
Seuran sivut: www.turku-pesis.fi