Palkitut 2014

Vuoden juniorivetäjä Tuomas Nissinen, seuratyöntekijä Juuso Hyvönen, vuoden pelaaja Toni Kohonen ja tyttöpelaaja Petra Hussa palkittiin viime kauden ansioistaan Kainuun Pesiksen 20-vuotisjuhlakokouksen yhteydessä Sotkamossa.

Kainuun Pesis palkitsi viime kauden parhaita

Kainuun Pesis palkitsi viime kauden parhaita pelaajia, tuomareita ja seuroja 20-vuotisjuhlakokouksensa yhteydessä Sotkamossa.

Kainuun parhaana miespelaajana palkittiin Sotkamon Jymyn lukkari Toni Kohonen, joka sai viime syksynä myös valtakunnallisen vuoden parhaan pelaajan palkinnon. Paras naispelaaja oli Vuokatin Vedon Jenny Määttä.

Vuoden valmentajana palkittiin SuperJymyn uusi pelinjohtaja Mikko Korhonen ja juniorivetäjänä Tuomas Nissinen, joka johti Jymyn A-poikien Suomen mestaruuteen.

Pesisparlamentissa jaettiin myös kaksi erikoispalkintoa. SuperJymyn Jani Komulainen sai Kainuun huippupesiksen Lipunkantaja-palkinnon ja Juuso Hyvönen seuratoimijan Lipunkantaja-palkinnon. Molemmat Lipunkantaja-palkinnot jaettiin Kainuun Pesis ry:n 20-vuotisen toiminnan kunniaksi.

Kainuun parhaat pesäpalloilijat
Paras miespelaaja: Toni Kohonen SuperJymy

Paras naispelaaja: Jenny Määttä Vuokatti

Tyttöpelaaja: Petra Hussa Vuokatti

Poikapelaaja: Jere Vikström SuperJymy

Pelinjohtaja: Mikko Korhonen SuperJymy

Juniorivetäjä: Tuomas Nissinen SoJy

Tuomari: Topi Lavikainen Sotkamo

Seurajohtaja: Juuso Hyvönen SoJy
Joukkue: Sotkamon SuperJymy
Pesiskoulu: Kajaanin Pallokerho

Pesisteko: Kainuun Pesiksen, SuperJymyn ja Vuokatin yhteinen koulukiertue Kainuun kouluissa, joka tavoitti n. 4.000 tyttöä ja poikaa.